2021-08-03 08:30:49• hírek • Bede Emőke

Adománygyűjtést indítottak a súlyos balesetet szenvedő motoros megsegítésére

Képünkön: bal oldalon illusztráció, jobb oldalon pedig Uszkai István
Képünkön: bal oldalon illusztráció, jobb oldalon pedig Uszkai István

Ahogyan arról akkor a Szatmár.ro is beszámolt, július 19-én Tasnádon súlyos közlekedési baleset történt, melynek során egy motorkerékpár és egy teherautó ütközött össze. A fiatal motoros súlyos sérüléseket szenvedett, ebből kifolyólag elvesztette bal lábfejének egy részét. Az egészégügyi ellátás, illetve a majdani protézis költségei azonban olya magasra rúgnak, hogy a család egyedül nem tudja fedezni azokat, épp ezért a fiatalember barátai a közösség erejében bízva adománygyűjtést indítottak a megsegítésükre.

„Uszkai István, akit barátai csak Micinek szólítanak, eddigi életének egyik legnehezebb szakaszán megy most keresztül, ugyanis legnagyobb szenvedélye ez alkalommal sajnos szerencsétlenséghez vezetett. Mici, a motorok szerelmese július 19-én súlyos balesetet szenvedett Tasnád városában, amikor is egy kanyarban elvesztette irányítását a motor felett és összeütközött egy teherautóval. Közvetlenül a baleset után amputálni kellett a bal lábfejének egy részét. A 25 éves fiatalembert jelenleg a szatmári kórház plasztikai sebészeti osztályán ápolják és már két beavatkozáson is átesett, viszont az orvosai szerint további műtétekre lesz szüksége. Mivel Mici egy közlekedési balesetben sérült meg, így az egészségbiztosító pénztár a kórházi ellátás és beavatkozások költségeit nem fizeti, ezért mi, a barátai próbálunk meg neki segíteni a szükséges összeg előteremtésében.


Kérjük, legyenek tekintettel e fiatalember helyzetére, és lehetőségeikhez mérten nyújtsanak segítő jobbot neki. Nagyon hálásak vagyunk minden támogatásért. Az adományokat István édesanyjának számlájára lehet átutalni.


Számla tulajdonosa: Uszkai Mária

Számlaszám: RO34BTRLRONCRT0390254101" - áll a szerkesztőségünknek eljuttatott felhívásban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: